Politika Haber Girişi : 06 Aralık 2013 01:03

Sekmen'den ilk icraat: Başkanları arayıp projelerle ilgili bilgi aldı...

Sekmen'den ilk icraat: Başkanları arayıp projelerle ilgili bilgi aldı...
Mehmet Sekmen'in büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanlarını arayarak yürütülen çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgiler aldığı ortaya çıktı.
Cem BAKIRCI'nın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Adaylığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açıklanmasının ardından kolları sıvayan Sekmen'in ilk iş olarak büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanlarını arayarak yürütülen çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgiler aldığı ortaya çıktı.
AK Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen'in şimdiden "belediye başkanı"gibi çalışmalara başladığı öğrenildi. Adaylığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açıklanmasının ardından kolları sıvayan Sekmen'in ilk iş olarak büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanlarını arayarak yürütülen çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgiler aldığı ortaya çıktı. Sekmen'in özellikle başkanlardan karla mücadele çalışmaları hakkında da detaylı bilgi istediği belirlendi.

BELEDİYE BAŞKANLARINI ARAYIP, 
DEVAM EDEN PROJELERLE İLGİLİ BİLGİLER ALDI

AK Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, daha yarışa başlamadan, bir belediye başkanı gibi çalışmalara başladı. Erzurum ile ilgili bilgiler toplamaya başlayan Sekmen'in, mevcut belediye başkanlarını da telefonla arayarak, detaylı bilgi istediği belirtiliyor.  Palandöken'in güvenilir kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'a Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Mehmet Sekmen'in ilk icraatı belediye başkanlarını arayıp, çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgiler almak oldu. Sekmen, ayrıca belediyelerin karla mücadele çalışmaları, personel sayısı ve Fen İşleri'ndeki makine parkı gibi konularda da geniş kapsamlı bilgiler aldığı öğrenildi.

İL BAŞKANI KILIÇ: BİLGİ TOPLAMASI ÇOK DOĞAL

Sekmen'in çalışmalara başlayıp, belediye başkanlarından detaylı bilgiler almasını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, "Elbette telefon açarak çalışmalar hakkında bilgi istemesi doğaldır. Belediyecilik anlamında tecrübesi bulunan Sayın Sekmen, Erzurum'a gelmeden önce bilgi sahibi olmak adına arayabilir. Çünkü Erzurum'a geldiğinde sahada birlikte görev yapacağız. Telefon açarak bilgi alış-verişinde bulunması, belediyelerin çalışmalarını, devam eden projeleri takip etmesi de bu konudaki tecrübesini gösterebilir"dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mehmet Sekmen'e yönelik 'ithal aday'iddialarına sert tepki gösteren İl Başkanı Kılıç,  "Sayın Sekmen'in belediyecilik tecrübesi vardır. İstanbul Kartal ve Samandıra belediyelerinde tecrübesinin yanı sıra 22'nci dönem İstanbul Milletvekilliği de yapan Sayın Sekmen Erzurumludur, Erzurum doğumludur. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat Sayın Sekmen'i aday göstermesi Erzurum adına daha güzelinin yapılması amacını taşımaktadır.Sayın Başbakanımız Erzurum'a çok önem veriyor. Erzurum'a hayırlı, uğurlu olsun. Birlikte, el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumartesi günü Erzurum'a gelecek Sayın Sekmen'i birlikte karşılayacağız" dedi.
Kaynak: Palandöken
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.