Gündem Haber Girişi : 15 Nisan 2014 00:40

Sekmen müjdeyi verdi: PMYO Mahallebaşı'na kuruluyor...

Sekmen müjdeyi verdi: PMYO Mahallebaşı'na kuruluyor...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO)'nun Mahallebaşı'na kurulması için çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Öğrenci kapasitesini artıracak olan Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO)'nun Mahallebaşı'na kurulması için çalışmalarda son aşamaya gelindi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Şehrimizin doğu bölgesinin gelişmesi, hem de Mahallebaşı'nın eski hareketli günlerine dönmesi için önemli bir fırsat olan PMYO'yu mutlaka Mahallebaşı'na götürmeliyiz. Bunun için benimde çalışmalarım var. Bu hafta içerisinde kente gelecek olan İçişleri Bakanımız Efkan Ala'ya da konuyu ileteceğiz. Kamuoyu da PMYO'nun kentin Doğu bölgesine kurulmasını istiyor. İnşallah PMYO kampüsünü, şu anda belediyemize ait eski Ağır Bakım Tamir Atölyeleri'nin bulunduğu tarihi Firdevs Askeri Kışlası olan alanda kuracağız" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.