Gündem Haber Girişi : 14 Haziran 2014 23:49

Sekmen: Yatırımlara başladık... Vaadlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz...

Sekmen: Yatırımlara başladık... Vaadlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz...
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kardelen TV'de gazeteci Mehmet Şener'in sorularını cevapladı...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kardelen TV'de gazeteci Mehmet Şener'in sorularını cevapladı... Yatırımlarla ilgili bilgiler veren Sekmen, Erzurum'un marka kentler arasında yerini alacağını söyledi.

BELEDİYEYİ 450 MİLYON TL BORÇLA ALDIM

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, görevi devraldığı eski başkan Ahmet Küçükler'in devir-teslim töreni sırasında 'borçsuz belediye bırakıyorum' sözlerini tekzip etti. Başkan sekmen, "Ahmet Bey borçsuz belediye bıraktığını söyledi ama, 450 milyon TL borç var. ESKİ 400 milyon TL'yi bulan borcu yüzünden yatırım yapamaz hale gelmiş"dedi.
"Başkan sekmen, belediyenin borcu 50 milyon TL civarında. Belediyeyi devraldığımızda ise kasasında 5 milyon TL parası vardı. ESKİ'ye gelince ESKİ'nin de borcu 400 milyon TL. ilan ediyorum kurumun yatırım yapacak hali yok"

20-25 TAKIM ERZURUM'A GELECEK

Mehmet sekmen Erzurum'un bir kamp merkezi haline geleceğini de belirterek, "Kayak yolundaki kamp merkezimimiz tamamlanıyor. 20-25 takımı Erzurum'a getireceğiz. Kışın canlı olan memleket yazın da canlanacak. Bu yıl bir deneme yapacağız"diye konuştu. 

KONGRE MERKEZİNİ TBMM BAŞKANIMIZLA AÇACAĞIZ" 

Sekmen kongre merkezinin restorasyonunu 23 Temmuz'a yetiştireceklerini de ifaderek açılışını TBMM Başkanı Cemil çiçek'le birlikte yapacaklarını söyledi. 

ŞEHİR AYDINLANACAK

Karanlık olan kenti aydınlatmak için de çalışmalara başladıklarını söyleyen Sekmen, "Denemek için LED ışıklar getirdik. Recep Tayyip Erdoğan parkında deniyoruz. Kentin merkezi yerlerine de bunlardan taktıracağız. İnşallah Erzurum aydınlık bir şehir olacak" şeklinde konuştu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.