Gündem Haber Girişi : 12 Mayıs 2014 14:25

Sekmen: Erzurum 'Mega Kent' olacak...

Sekmen: Erzurum 'Mega Kent' olacak...
İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri ve İHA Erzurum Haber Müdürü Ahmet Akbuğa, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri ve İHA Erzurum Haber Müdürü Ahmet Akbuğa, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti. 
Belediye binası makamında İHA ve Türkiye Gazetesi temsilcilerini kabul eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.
Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalardan bahseden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un en iyi şekilde kalkınması ve mega kent olması için gece gündüz demeden belediye olarak çalıştıklarını söyledi.
Sekmen, İHA ve Türkiye Gazetesi'nin ülkeye çok önemli hizmetler yaptığını belirterek İhlas Haber Ajansı'nın yurt içinde ve yurt dışında başarılı çalışmalara imza attığını tarafsız ve doğru habercilik anlayışı ile hareket ettiğini belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.