Kültür Sanat Haber Girişi : 06 Mayıs 2014 20:54

ŞEHİRDER'den Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret...

ŞEHİRDER'den Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret...
Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği Başkanı Murat Ertaş ve üyeleri Cengizhan Akdağ ile Bahadır Küçük, Vakıflar Haftası nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üğan'ı makamında ziyaret etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği Başkanı Murat Ertaş ve üyeleri Cengizhan Akdağ ile Bahadır Küçük, Vakıflar Haftası nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üğan'ı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette, son zamanlarda Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün Erzurum'daki cami, hamam, türbe gibi tarihi eserlerin restorasyonuyla ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş, dernek adına ziyaret anısına bölge Müdürü Kenan Ünğan'a bir tablo hediye etti.
Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ünğan da Erzurum'da yaptıkları restorasyonlar hakkında bilgi vererek bilhassa Çifteminareli Medrese'nin restorasyonunun çok titiz yapıldığını ve 2014 yılı içerisinde çalışmaların tamamlanacağını ifade ederek ŞEHİRDER'e ziyaret nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.