Spor Düzenleme Tarihi : 29 Eylül 2020 12:25 Haber Girişi : 29 Eylül 2020 12:26

Sadiku ve Juju'dan güzel haber...

Sadiku ve Juju'dan güzel haber...
Süper Lig'e fırtına gibi bir başlangıç yaparak, ilk 3 maçta 6 puan toplayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yüzleri güldüren bir haberde sakat oyunculardan geldi.

EKSİ25HABER / ERZURUMSüper Lig'e fırtına gibi bir başlangıç yaparak, ilk 3 maçta 6 puan toplayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yüzleri güldüren bir haberde sakat oyunculardan geldi. 

B.B. Erzurumspor'a transfer olduğu ilk antrenmanda sakatlanan Arnavut golcü Sadiku ve Sivasspor maçında omuzundan sakatlanan Juju Hamroun'un takımla birlikte antrenmanlara başladığı açıklandı. Kulüp doktoru Selçuk Gül tarafından yapılan açıklamada, sakat oyuncularla ilgili şu bilgiler verildi. 

Armando Sadiku: Geçen hafta bireysel antrenmanlarını tamamlayan oyuncumuz takımımızla antrenmanlara başladı.

Jugurtha Hamroun: Omuz ağrıları azalan oyuncumuzun takımla idmanlara başlaması planlandı.

Oltan Karakullukçu: Salonda kuvvet antrenmanlarına başlayan oyuncumuzun şu an için tedavi süreci iyi gidiyor. En kısa sürede takımla antrenmanlara katılması için sağlık ekibinin yoğun çabası sürüyor.

Takımla idmanlara başlayan Sadiku ve Hamroun'un hafta sonunda oynanacak olan Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmaları bekleniyor... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.