Gündem Haber Girişi : 09 Nisan 2017 23:47

Referandum buzları eritti...

Referandum buzları eritti...
Aralarında soğuk rüzgarlar esen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, uzun zaman sonra samimi görüntü verdiler.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa Referandumu oylaması için hummalı bir çalışma ortaya koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, uzun bir aradan sonra ilk bir araya gelerek samimi görüntü verdiler.
Uzun zamandır aralarında soğuk rüzgarların estiği bilinen iki başkan referandum çalışmaları kapsamında halk pazarında bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen ve referandum da 'evet' oyu için destek isteyen Sekmen ve Korkut'un samimi pozları objektiflere yansıdı.
Başkan Sekmen'in Ali Korkut ile aynı karede yeralan fotoğrafı "Yakutiye Belediye Başkanımız @AliKorkutyakuti ile beraber Halkpazarı esnafımızı ziyaret ettik" notuyla twitter hesabından paylaşması da dikkatlerden kaçmadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.