Politika Haber Girişi : 22 Aralık 2023 11:33

Rant odaklı belediyecilik anlayışını yerle bir edeceğiz...

Rant odaklı belediyecilik anlayışını yerle bir edeceğiz...
Belediyenin yaptığı hizmetlerle değil, usulsüz işe alımlarla, iptal edilen ihalelerle, muvazaalı arsa satışlarıyla gündeme geldiğini iddia eden Akpunar, “ Ne yazık ki makam sahipleri vatandaşın menfaatlerinden çok kendi çıkarlarını önceliyorlar." dedi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan adayı Emrullah Akpunar, “Halk Meclisleri ile halkın belediye çalışmalarına katılımını sağlayacağız, Meslek Edindirme Kursları, sosyal konutlar, sosyal yardımlar ve aşevleri ile alt gelir gurupları destekleyeceğiz. Aileyi koruyacağız, kadınlara, çocuklara, yaşlılara ve gençlere sahip çıkacağız. Engellilerin hayatını kolaylaştıracağız. Eğitime destek vereceğiz  en önemlisi belediyelerin imajını zedeleyen rüşvetin önüne geçeceğiz, israfın önüne geçip kaynakları doğru kullanacağız.” dedi.

 

 

Bugün gelinen noktada vatandaşın Belediye yöneticilerine güveninin kalmadığını belirten Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan adayı Emrullah Akpunar, “Çürümüş, milletin bıkıp usandığı, ahlaktan yoksun, rant odaklı belediyecilik anlayışını yerle bir edeceğiz.” dedi. Aziziye Belediyesinin yaptığı hizmetlerle değil, usulsüz işe alımlarla, iptal edilen ihalelerle, muvazaalı arsa satışlarıyla gündeme geldiğini iddia eden Akpunar, “ Ne yazık ki makam sahipleri vatandaşın menfaatlerinden çok kendi çıkarlarını önceliyorlar. Şehircilik, estetik kaygılardan çok, banka hesaplarındaki sıfırların bolluğuyla ilgileniyorlar. Hal bölye olunca da seçmenin güveni yerle bir oluyor. Bizim dönemimizde bu çürümüşlüğü belediyeden söküp atacağız. Üretken bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. Rutin işlerin ötesinde, ilçenin bütün kaynaklarını maksimum verimle ilçe ekonomisine kazandıracağız. Sadece yol süpüren, çöp alan bir belediyeden, ilçenin tarım ve hayvancılığından, termal turizmine, ekonomisinden sosyal hayatına tüm sıkıntılarıyla ilgilenen değer üreten bir belediyecilik anlayışıyla Aziziye’yi ülke genelinde adından söz ettiren bir ilçe haline getireceğiz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.