Spor Haber Girişi : 21 Temmuz 2013 15:41

Polat, Orman ve Hayali iftarda buluştu...

Polat, Orman ve Hayali iftarda buluştu...
Erzurumspor'un efsanevi başkanı Cemal Polat, dün iftarda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve TFF eski yöneticilerinden Hüsnü Hayali ile biraraya geldi.
Erzurumspor'u tarihinde ilk kez bugünkü adıyla Süper Lig'e taşıyarak adını tarihe yazdıran efsanevi başkan Cemal Polat'ın futbol dünyası ile olan yakın dostlukları halen daha devam ediyor. Türk futbolunda şu anda herhangibir kulübe başkan olmasa bile etkinliği devam eden ve hatırı sayılır kişilerden biri olma özelliğini sürdüren Cemal Polat, dün de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Futbol Federasyonu'nun eski yöneticilerinden Hüsnü Hayali ile iftar yemeğinde biraraya geldi. 

Gümüşhane'de yapılan ve TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy'un adeta "sağ kolu" olan eski TFF yöneticilerinden Hüsnü Hayali'nin bağ evinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konu doğal olarak sadece futboldu. TFF'de başkanlık sürecinin de konuşulduğu yemeğin ana konusunu ise Beşiktaş oluşturdu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yakın dostlarına kulübün ekonomik durumu, şike olayları nedeniyle yaşanan UEFA süreci ve yeni sezonla ilgili düşünceleri hakkında genişçe bilgiler verdi, görüş alışverişinde bulundu. 

İftar yemeğine katılanlardan biri Cemal Polat olunca da haliyle söz döndü, dolaştı yine Erzurumspor'a geldi. Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden Erzurumspor'un bugün profesyonel liglerde olmamasının futbol dünyasının ünlü ve önemli isimlerini de oldukça üzdüğü, bu yemekte bir kez daha ortaya çıktı. Yemeğe katılan herkes, Erzurumspor'un yeniden önce liglere sonra da Süper Lig'e dönmesini istemeleri, kulübün birileri tarafından ne kadar yok edilmeye çalışılsa da tarihinin ve ağırlığının halen daha Türk futboluna derin bir iz bıraktığını da ortaya koydu.
Kaynak: ERK Haber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.