Gündem Haber Girişi : 14 Ekim 2014 00:56

PKK'lılar karakola sızmaya çalıştı, 3 ayrı noktada çatışma çıktı...

PKK'lılar karakola sızmaya çalıştı, 3 ayrı noktada çatışma çıktı...
PKK'lılar Tunceli Geyiksuyu köyündeki Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı ile Jandarma Karakolu Komutanlığı binalarına sızmaya çalıştı...
Tunceli kent merkezine 30 kilometre mesafede bulunan Geyiksuyu köyündeki Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı ile Geyiksuyu Jandarma Karakolu Komutanlığı binalarına ve üs bölgelerine sızmak isteyen bir grup PKK'lı güvenlik güçleri tarafından son anda fark edildi.
Güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında 3 ayrı noktada çatışma çıktı. PKK'lılar yoğun havan atışları karşısında ormanlık alana doğru kaçtı.
TUNCELİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
Olayın ardından Tunceli Valiliği'nden de bir açıklama yapıldı. Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:
"13 Ekim 2014 günü saat 17.00 sıralarında İlimiz Merkez Geyiksuyu Köyünde konuşluTunceli Jandarma Komando Tabur Komutanlığı hizmet binasına BTÖ mensuplarınca uzak mesafeden silahlı saldırıda bulunulmuş, güvenlik güçlerimizin anında karşılık verdiği saldırıda herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.