Gündem Haber Girişi : 11 Temmuz 2014 18:07

Perakendeciler iftarda buluştu...

Perakendeciler iftarda buluştu...
Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği'nin Erzurum'da verdiği iftar yemeğine gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirten Doğu Ana-dolu Perder Başkanı Ömer Düzgün, "iftar vesilesi ile bir araya gelerek, Erzurum için çaba sarf etmenin mutluluğunu yaşı
EKSİ25HABER / ERZURUM - Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği'nin Erzurum'da verdiği iftar yemeğine gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirten Doğu Anadolu Perder Başkanı Ömer Düzgün, "iftar vesilesi ile bir araya gelerek, Erzurum için çaba sarf etmenin mutluluğunu yaşıyoruz," dedi. 
Ramazan dolayısıyla çeşitli sivil toplum örgütlerinin ardı ardına verdiği iftar yemeklerine Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği de Erzurum'da XANADU'da verdiği yemekle katıldı. 
Erzurum'un önemli simalarının ve dernek üyelerinin de katıldığı iftar yemeğinde konuşan Doğu Anadolu Perder Başkanı Ömer Düzgün, sektörün sıkıntılarından bahsederek dayanışma ve çalışma sayesinde bu sıkıntıları aşacaklarını, söyledi. Düzgün, ayrıca "Bu mübarek ayın güzel yanlarından biri de böylesi yemeklerle bir araya gelerek sektörün ve kentin sorunlarını dile getirme fırsatını buluyoruz," dedi. 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in konuşması ise salondaki misafirler tarafından büyük bir dikkatle dinlendi ve alkışlarla karşılık verildi. Sekmen, konuşmasının bir bölümünde Erzurum'da geçmişte yapılan yanlış ve hatalı işlerden ders alınması gerektiğini söyledi ve yatırım içini Erzurum'a gelecek olan her yatırımcıya yasaların çerçevesinde azami yardımı yapacaklarını belirtti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.