Gündem Haber Girişi : 15 Ağustos 2013 23:20

Park tartışması büyüyor...

Park tartışması büyüyor...
Palandöken'de Parka sağlık ocğı yapılacağının ortaya çıkmasının ardından başlayan tartışma eski ve mevcut yönetimleri karşı karşıya getirdi.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın "Bizden önceki belediye yönetiminin aldığı bir karar" diyerek kendini savunmasının ardından gözleri çevrildiği eski yönetimden cevap jet hızıyla geldi. ERKHABER'den Orkun Çizmeli'ye konuşan ve isminin 'şimdilik' gizli kalmasını isteyen eski yönetimin etkili bir ismi, söz konusu yerde sağlık ocağı yapılması talebinin halktan geldiğini belirterek, "Bizim dönemimizde iki yere sağlık ocağı talebi geldi. Biri Harput Mahallesinde diğeri de bahse konu parkta. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a isteği ilettik o dd kabul etti. Bunun üzerine protokol yaptık. Harput Mahallesinin parası hemen ödendi ve ocak yapılarak hizmete girdi. Ancak bakanlık parkı buluduğu yere yakın mesafede 3 ayrı hastane olduğu için buranın protokolünü iptal ettik ve konu kapandı. Sorasında 2011 Aralık veya 2012 Ocak ayı içerisinde mevcut yönetimin yeniden parkı bakanlığa sattığını öğrendik. Yani olayın bizim dönemimizle ilgisi yokken neden Başkan Bulutlar bizi suçlayıcı konuşuyor anlamakta güçlük çektim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.