Gündem Haber Girişi : 03 Şubat 2014 00:02

Paralellerin hedefinde bu üç isim var... Sosyal medyada hakaret yağdırıyorlar...

Paralellerin hedefinde bu üç isim var... Sosyal medyada hakaret yağdırıyorlar...
17 Aralık'ta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında hükümetle-cemaat arasında başlayan kavgada tüm değerler alt-üst edildi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - 17 Aralık'ta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında hükümetle-cemaat arasında başlayan kavgada tüm değerler alt-üst edildi. Özellikle sosyal medya üzerinden yürütülen iftira ve karalama kampanyalarında İçişleri Bakanı Efkan Ala , AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak ve AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç hedef alınıyor. Cemaat sempatizanları Ala ve Aksak'a ?Şıhbızınlı' benzetmesi yaparken,  İl Başkanı Kılıç'ın ağzından çıkmayan bir ifade gerçekmiş gibi gösterilerek, "istifa edersem şirketim ve Kardelen TV batırılacak" dediği sosyal medyada "retweet" edilmeye başlandı...



İstanbul'da 17 Aralık 2013 günü başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında başlayan "hükümet-cemaat kavgası" giderek farklı boyutlara ulaşıyor. AK Parti ile Gülen Cemaati arasında yaşanan gerginlik, geçtiğimiz hafta Erzurum'da yapılan aday tanıtım toplantısında İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milletvekili Muhyettin Aksak'ın cemaati hedef aldığı öne sürülen konuşmalarıyla Erzurum'a da sıçradı. Bu konuşmalara tepki gösteren cemaat mensupları, sosyal medya üzerinden Ala ve Aksak ikilisine "hakaret", AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç'a da "iftira" kampanyası başlattı.
Bakan Ala ve Milletvekili Aksak'a "şıhbızınlı" benzetmesi yapan cemaat mensupları, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç'ın da "İstifa edersem şirketimi ve Kardelen TV'yi batırmakla tehdit edildim" dediği yönündeki gerçek olmayan bir ifadeyi, gerçekmiş gibi takipçileriyle paylaşmaya başladı. "kes&yapıştır" yapılarak, kısa süre içerisinde yüzlerce kez paylaşılan tweetlerle Murat Kılıç'ı "itibarsız" hale getirmek isteyen cemaat mensupları, Erzurum Oltu ilçesi doğumlu olan İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Milletvekili Muhyettin Aksak'a da "şıhbızınlı" yakıştırması yaparak, Gülen Cemaati'ne yönelik açıklamaları nedeniyle tepki gösterdiler. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.