Gündem Haber Girişi : 01 Ocak 2015 02:55

Palandöken'de muhteşem yılbaşı...

Palandöken'de muhteşem yılbaşı...
Gerek yurtiçi gerekse yurt dışından çok sayıda yerli ve yabancı turistin ağırlandığı Palandöken'de bir çok etkinlik düzenlendi. Konuklar, meşaleli kayak gösterileriyle yeni yılı karşıladı.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Gerek yurtiçi gerekse yurt dışından çok sayıda yerli ve yabancı turistin ağırlandığı Palandöken'de bir çok etkinlik düzenlendi. Konuklar, meşaleli kayak gösterileriyle yeni yılı karşıladı.
Palandöken Xanadu Snow Whıte yılbaşı kutlamalarında birbirinden güzel etkinliklere imza attı. Saat 00:00 gösterdiği dakikalarda pistlere çıkan konuklar gece kayağı gösterileriyle yeni yılı karşıladı. Pist üzerinde dans eden turistler dilek balonu uçurup, ateş dansı gösterilerini izledi. Havai fişek gösterileri ise geceye renk kattı.
Xanadu Snow Whıte Otel İdari İşler Müdürü Ömer Akça, misafirleri en iyi şekilde ağırladıklarını belirterek, gece kayağı ve ateş dansı gösterileri görülmeye değerdi. Konuklarımız Palandöken'de unutulmaz bir gece yaşadı"dedi.











 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.