Gündem Haber Girişi : 01 Ocak 2014 03:29

Palandöken'de çılgın yılbaşı...

Palandöken'de çılgın yılbaşı...
Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde yerli ve yabancı turistler 2014 yılına kar üstünde dansöz oynatarak, meşaleli kayak ve havai fişek gösterileriyle girdi.
Fotoğraflar: Cem BAKIRCI...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Palandöken Kayak Merkezi'nde  düzenlenen etkinliklerle yeni yılı karşılayan Rus, Ukrayna, İran ve yerli turistler çılgınca eğlendiler. Soğuk havaya aldırış etmeden müzik eşliğince saatlerce dans eden turistler tonlarca alkol tüketiminde bulundular. Kayak hocalarının havai fişek gösterisi eşliğinde yaptıkları meşaleli kayak ise adeta nefes kesti.

KAR ÜSTÜNDE DANSÖZ OYNATTILAR

Eksi 20 derece soğukta yakılan ateş etrafında dans eden turistler coşkuyla yeni yılı kutladılar. Yeni yılı Dedeman Hotel pistinde karşılayan turistler 2014'e kar üstünde dansöz oynatarak girdiler. Özellikle yabancı turistlerin isteğini geri çevirmeyerek piste çıkan oryantal Lale, "İlk defa bu soğuk havada ve karlar üzerinde dans ettim. Çok üşüdüm ancak turistleri kıramadım"dedi.

Palandöken'deki eğlenceler sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü?










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.