Politika Haber Girişi : 30 Kasım 2013 20:57

Palandöken için Avukat Çelebi öne çıkıyor...

Palandöken için Avukat Çelebi öne çıkıyor...
MHP'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Prof. Dr. Kamil aydın'ı belirlemesinin ardından ilçelerde de hareketlilik yaşanmaya başladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Prof. Dr. Kamil aydın'ı belirlemesinin ardından ilçelerde de hareketlilik yaşanmaya başladı. Erzurum'un merkez Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı için kulislerde son günlerde Avukat Mustafa Çelebi'nin ismi kulaktan kulağa fısıldanmaya başladı. 
Büyükşehir adayının belirlenmesinin ardından MHP'de tüm dikkatler ilçe aday adaylarına çevrildi. MHP'nin en çok aday adayı başvurusu aldığı ilçelerin başında gelen Palandöken'de de aday adayları arasında müthiş bir rekabet göze çarpıyor. 
Kulislerin iyice hareketlendiği MHP'de Palandöken Belediye Başkan adaylığı için Avukat Mustafa Çelebi ismi son günlerde öne çıkmaya başladı. Erzurum'un genç ve başarılı avukatları arasında gösterilen Çelebi'ye adaylığı için ülkücü camianın önemli isimlerinin de destek verdiği söyleniyor. 
8 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak aday tanıtım toplantısı öncesinde ilçelerdeki adaylarını belirlemek isteyen MHP'nin Palandöken'de vereceği karar ise merak ediliyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.