YAŞAM Haber Girişi : 25 Ocak 2018 13:05

Palandöken'de yamaç paraşütü heyecanı başladı...

Palandöken'de yamaç paraşütü heyecanı başladı...
Kış turizminin incisi Palandöken’de yamaç paraşütü tandem uçuşları başladı. Ejder 3200 Genel Müdürü Yusuf Uygur, “Tatilcileri artık kayağın yanında uçmaya da davet ediyoruz”dedi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Palandöken Kayak Merkezi artık yeni bir heyecana daha ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de ki kayak merkezleri arasında bir ilkin gerçekleştiği Palandöken’de yamaç paraşütü tandem uçuşları başladı. Ejder Tepesi’nden kayarak oteller bölgesine inen kayakseverler, artık uçarak inmenin de heyecanını yaşayacak.

PALANDÖKEN’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Yamaç paraşütüyle Palandöken’in ayrı bir heyecana ev sahipliği yapacağını belirten Ejder 3200 Genel Müdürü Yusuf Uygur, Ejder Tepesi’nden uçmanın keyfini yaşamak isteyenleri Palandöken’e beklediklerini belirterek, “Yamaç paraşütünü yaz mevsiminde bir çok bölgede görebiliriz. Ancak kış mevsiminde ilk kez Palandöken Kayak Merkezi’nde bu heyecan yaşanıyor. Şimdiden yüzlerce kişi bu heyecanı yaşamak için rezervasyon yaptırıyor”dedi.

KAYAK HEYECANI YAŞAYANLAR UÇMANIN HEYECANINA DA VARACAK

Palandöken’in Türkiye’nin en uzun pistlerine sahip olduğunu da kaydeden Uygur, “Palandöken’de kayak yapmak ayrı bir heyecan.  Gerek kar kalitesi gerekse doğal güzelliğiyle kayakseverlerin vazgeçilmezi. Kayakta gördüğümüz ilgiyi yamaç paraşütünde de göreceğiz. Bu hizmeti tecrübeli yani birinci sınıf pilotlarla gerçekleştiriyoruz. Yazın 400-500 TL ödeyerek bu heyecanı yaşayanlar Erzurum’da 250 TL’ye uçmanın keyfine varacak”diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.