Gündem Haber Girişi : 31 Mayıs 2014 01:01

Otobüs firmasının yetkilileri isyan etti: TV tuşlarını sökmeyin, işinize yaramaz...

Otobüs firmasının yetkilileri isyan etti: TV tuşlarını sökmeyin, işinize yaramaz...
Yolcular koltuk arkasıTV'nin kablosunu sökünce, dokunmatik ekranlara zarar verince, perde korniş düğmelerini çıkarınca, firma yetkilileri sosyal paylaşım sitesinden isyan etti.
Levent AKPINAR'ın özel haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Tunceli'den yurdun dört bir yanına yolcu taşımacılığı yapan Can Dersim Tuncelililer otobüs Firmasının sahipleri, yolcuların otobüslerdeki elektronik donanımlarla birlikte perde ve koltuklara zarar vermesi üzerine isyan etti. Firmanın resmi Facebook sayfasından yolculara bir duyuru yapan firma sahipleri "Söktüğünüz ve çıkardığınız aletler hiç bir işinize yaramaz, lütfen otobüslere zarar vermeyin" ricasında bulundu.

TÜM OTOBÜSLER YENİLENDİ AMA...

Bünyesinde 25 otobüs bulunduran Can Dersim Tuncelililer şehirlerarası otobüs firması, yaklaşık 4 yıl önce rekabet için tüm otobüslerini yeniledi. Firma ayrıca müşterilerinin konforlu bir yolculuk yapması için de otobüslere koltuk arkası TV, taktırdı. Ancak otobüslere verilen zararlardan dolayı firma sahipleri önelemler almak için harekete geçti. Çözümü bilet alan her yolcuyu otobüslere zarar vermeme konusunda uyarmakta bulan firma sahipleri bunun da bir işe yaramadığını görünce son olarak, tüm yolculara firmanın resmi facebook sitesinden ricada bulundu.


YOLCULARDAN BİR RİCAMIZ VAR

Konuyla ilgili EKSİ25HABER'e konuşan firmadan yetkililer, tüm yolculara seslerini duyurmak için sosyal paylaşım sitesinden bir ricada bulunduklarını belirterek, "Sefere çıkan bir otobüsümüz ya perdeleri sökülmüş, ya koltuk arkası TV arızalanmış ya da koltukların arkasındaki fileler yırtılmış şekilde geri dönüyor.  Zaten bu rekabet ortamında kar edemeyen otobüs sahiplerine ekstra masraflar çıkıyor. Bizde öncelikle bilet alan tüm yolcuları bu konuda uyardık. Bundan sonuç alamayınca otobüslere bir CD yaptırıp, yolcuları otobüslerin içerisinde nasıl hareket etmeleri konusunda uyarı mayetinde kısa bir film izlettik. Son olarak ta sesimizi duyurmak için firmanın resmi facebook sayfasından yolcularımızdan bir ricada bulunduk" dedi.

İşte firmanın resmi facebook sayfasından yolcularına yaptığı o duyuru;

Firmamızda yolculuk yapanlar sizlerden küçük ricamız var Lüften yolculuk yaptığımız araçlarımıza zarar vermeyelim;

-Koltuk arkası Tv'nin kablosunu sökünce bir işinize yaramıyor.

-Kulaklıkları koparmaktan Jak girişi içinde jakları kırmaktan lütfen vazgeçelim.

-Tv tuşlarını yerinden lütfen sökmeyelim, dokunmatik ekranlara vurmayalım.

-Koltuk arkasındaki file sadece Gazete, Dergi, kulaklık ve kitap içindir lütfen oraya pet şişe kutu kola çanta koymayın kopuyor ve değiştirilmesi çok zor şeydir.

-Koltukların altına ve aralarına, yemekliklere, halıların üstüne, perdelerin arasına, cam kenarlarına Lütfen sakız yapıştırmayalım temizlenmesi zordur.

-Perde korniş düğmelerini yerinden sökmeyelim takması uğraş vericidir.

Araçlarımızı nasıl bulmak istiyorsanız Lütfen öyle Bırakınız..




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat dersim 15 Haziran 2015 21:20

    firma sonuna kafar hakli