Ekonomi Haber Girişi : 13 Mayıs 2014 14:04

OSBÜK'ten Erzurum çıkarması...

OSBÜK'ten Erzurum çıkarması...
OSBÜK Erzurum'da çalıştay yapacak...
EKSİ25HABER / ERZURUM - OSBÜK Erzurum'da çalıştay yapacak. Aktif iş gücü piyasası, eğitim politika ve uygulamaları, teşvik ve ücret politikaları, sosyal yardım istihdam bağlantısı, çalışma yaşamının güncel sorunları konularının ele alınacağı çatıştaya 350 kişinin katılımı bekleniyor. 
Organize Sanayi Bölgesi üst kuruluşu olan OSBÜK, İŞ-KUR ve Atatürk Ünversitesi " 2023 yolunda güçlü iş gücü piyasası" başlıklı bir çalıştay düzenleyecek. Nitelikli iş gücü temininde yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri çalıştayı 28 Mayıs Perşembe günü başlayacak ve üç gün devam edecek. Türkilye'nin dört bir tarafında 350 iş adamını çalıştaya katılacak. Çalıştayın kapanış programına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK'in de katılması bekleniyor.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Erzurum birinci Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zafer Ergüney, OSB'lerin üst kuruluşu olan ÖSBÜK'ü Erzurum'a daha önce davet ettiklerini, bu davetin karşılık bulduğunu belirterek, "350 iş adamını Türkiye'nin dört bir tarafından Erzurum'a gelecek ve üç boyunca üretim yapan firmaların sorunları tartışılacak. Bu Erzurum için son derece önemli, bütün firmalarımızı bu çalıştaya davet ediyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.