Gündem Haber Girişi : 29 Ocak 2015 11:48

Öngay Paşa'dan ERVAK'a ziyaret...

Öngay Paşa'dan ERVAK'a ziyaret...
9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel ve yönetim kuruluna iade-i ziyarette bulundu.
EKSİ25HABER / ERZURUM - 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel ve yönetim kuruluna iade-i ziyarette bulundu. 
Kısa bir süre önce Erzurum 9. Kolordu Komutanlığına atanan Korgeneral Şeref Öngay, ERVAK'ı ziyaret etti. Korgeneral Öngay, Erzurum Kalkınma Vakfının çalışmaları hakkında bilgi tazeledi. Kolordu Komutanı Öngay'ın ziyaretinden memnun olduğunu belirten ERVAK Başkanı Erdal Güzel, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin Türk insanının gönlünde özel bir yere sahiptir. Türk Silahlı Kuvvetleri bu ülkenin bekası konusunda bir güvencedir. Komşu ülkelerde yaşanan sıkıntılara bakıldığında TSK'nın önemi daha iyi anlaşılmaktadır" dedi.
Güzel, Korgeneral Şeref Öngay'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, vakfın kültür hizmetlerinden hediye takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.