Gündem Haber Girişi : 28 Nisan 2015 23:53

Ölüm ihalesi...

Ölüm ihalesi...
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü "av turizmi" adı altında çeşitli yaban hayvanlarının avlanması için ihaleye çıktı.
EKSİ25HABER / ERZURUMOrman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü "av turizmi" adı altında çeşitli yaban hayvanlarının avlanması için ihaleye çıktı. Erzurum ve Erzincan'da 12 yaban keçisi ve 4 çengel boynuzlu dağ keçisinin av ihalesi 11 Mayıs'ta yapılacak.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğu Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Erzurum'un da aralarında bulunduğu 21 ilde yaban hayvanlarının avlanması için ihale duyurusu yaptı. İhaleyi kazananlar, yaban keçisi başta olmak üzere çengel boynuzlu dağ keçisi, kızıl geyik, ceylan ve ayı avlayacak. Erzurum'da 12 yaban keçisi ve 4 çengel boynuzlu dağ keçisinin av ihalesi 11 Mayıs'ta yapılacak.
İhalelerle ilgili Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yabancı avcı kotaları ihalelerinin Erzurum'da yapılacağı belirtilerek, "Bölge müdürlüğüne bağlı Erzurum ve Erzincan şube müdürlüğünün "av turizmi" kapsamında avlattıracağı 12 yaban keçisi 4 çengel boynuzlu dağ keçisi için 11 Mayıs'ta ihale yapılacaktır. "ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.