Gündem Haber Girişi : 20 Eylül 2015 14:57

Oltu'da yol seferberliği...

Oltu'da yol seferberliği...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı hizmette sınır tanımıyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı hizmette sınır tanımıyor. Kırsal Dairesi Başkanlığın planladığı Yol şube Müdürlüğünün uyguladığı Erzurum Büyükşehir Belediyesi Oltu Şantiyesi ekiplerinin 2015 yılı içerisinde programlanan yatırımlar planlanan süreden çok daha erken yapılıyor. 
Erzurum Büyükşehir Oltu Şantiyesi 2015 yılı içersinde 20 mahalle yolu asfaltı, Çayüstü grup mahallesi yol genişlemesi çalışmalarını tamamlarken, İnci grup yolu genişleme çalışmalarının yüzde 70'si tamamlandı. Aşağı çamlı mahallesinin yol genişlemesi çalışmalarını tamamlayan ekipler, 14 kilometre grup yayla yollarının yapımını da gerçekleştirdi. Yaz döneminde 60 metre istinat duvarı 9 menfezin yanı sıra Karataş mahallesinin köprüsü tamamlanarak hizmete açıldı.
Oltu şantiyesi ekip başı Hüseyin Açar, yaptığı açıklamada, "Başta yapılan işlerde bizlere makine ve malzeme desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e, Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Bedri Özdemir ve Kırsal kalkınma Yol Şube Müdürü Ayhan Karaoğlu'na teşekker ediyoruz. 2015 yılı içerisinde planlanan yatırım ve işleri verilen süreden çok daha erken yapmaya çalıştık bu yapılan işlerde büyü bir özveri ile çalışan personelime teşekkür ederim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.