Asayiş Haber Girişi : 11 Mayıs 2016 11:21

O şahsa, 265 yıl hapis istendi!

O şahsa, 265 yıl hapis istendi!
Erzurum'da bir ilkokulda öğrencileri 'başarılısın' diyerek öpen ve farklı şekillerde cinsel istismarda bulunan 51 yaşındaki sınıf öğretmeninin, 265 yıl hapsi istendi.

Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesindeki İMKB İnönü İlkokulu'nda 1'i erkek 11 öğrenciye yönelik cinsel istismar iddiasıyla tutuklu yargılanan 51 yaşındaki sınıf öğretmeni A.K. hakkında hazırlanan iddianame 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde kabul edildi.

265 YIL HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Cumhuriyet Savcısı, öğretmen A.K.'nin 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan mağdur öğrenci sayısına göre 88 yıldan 165 yıla, 'cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise 20 yıldan 100 yıla kadar hapis istedi.

CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

İddianamede, sanık A.K.'nin öğrencileri sınıf öğretmenliğini yaptığı 4'ncü sınıfta ve ortaokula geçmelerine rağmen, özel olarak ders verdiği etüt, kurs ve eğitim destek odası ile yangın merdiveni boşluğunda cinsel istismar eylemlerinde bulunduğu belirtildi.

'BAŞARILISIN' DİYEREK ÖPÜYORDU

4'ncü sınıftayken öğrencileri başarılı olanları öpüyorum diyerek kandırdığı vurgulanan iddianame, 5'nci sınıfa geçen öğrencilerin yaşadıklarını rehberlik öğretmenlerine anlatmaları üzerine olayın ortaya çıktığı bildirildi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

İfadelere göre çocukların yanak, dudak, boyunlarından öpen vücuduna ve poposuna dokunan tutuklu öğretmen, Temmuz ayında ilk kez hakim karşısına çıkacak. Kaynak: sondakika

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.