Gündem Haber Girişi : 15 Ocak 2014 01:45

O kaza için savcı 15 yıl istedi...

O kaza için savcı 15 yıl istedi...
100. Yıl kavşağında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yaşanan ve kaldırımda yürüyen iki gencin ölümüyle sonuçlanan trafik kazası ile ilgili Erzurum Cumhuriyet Savcılığı tarafından iddianame hazırlandı.
EKSİ25HABER / ERZURUM -100. Yıl kavşağında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yaşanan ve kaldırımda yürüyen iki gencin ölümüyle sonuçlanan trafik kazası ile ilgili Erzurum Cumhuriyet Savcılığı tarafından iddianame hazırlandı. Soruşturma savcısı Fatih Yılmaz, kazaya yol açan iki araç sürücüsünün "kusurlu" olduğu iddiasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarını istedi. İddianame 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
Feci kaza 20 Aralık 2013 gece 100. Yıl Parkı önündeki kavşakta yaşandı. Muhammet İkbal Kocaman'ın kullandığı 25 LH 248 plakalı otomobil ile Serkan Demir'in kullandığı 25 SD 144 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan Serkan Demir'in kullandığı aracın çarptığı Nurullah Oruç ve İbrahim Erdoğdu hayatlarını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma yürüten savcı Fatih Yılmaz, kaza sonrası tutuklanan sürücüler Serkan Demir'in "tali", Muhammed İkbal Kocaman'ın ise "asli" kusurlu olduklarını belirledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ayşe... 30 Ocak 2014 18:53

    ikbal :( canım arkadaşım :(