Gündem Haber Girişi : 15 Ekim 2015 18:07

Mustafa Ilıcalı'nın irtibat bürosu hizmete açıldı...

Mustafa Ilıcalı'nın irtibat bürosu hizmete açıldı...
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın irtibat bürosu törenle açıldı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın irtibat bürosu törenle açıldı. 
Ilıcalı, yoğun bir katılımın yaşandığı açılışta, " Erzurum ve insanına hizmette yola çıkışımızın daha başında halkımızın yakın desteği bizi oldukça mutlu ediyor. Bu kutlu davada Allah yardımcımız olsun" dedi.
Mumcu Caddesi'ndeki Devlet Tiyatrolarının hemen altındaki irtibat bürosunun açılışına; AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Eski İl Başkanı Hüseyin Tanfer, AK Parti Kadın Kolları eski İl Başkanı Nimet Aydemir, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Recep Küçükoğlu, eski ve yeni Ak Parti Meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
İl Başkanı Fatih Yeşilyurt yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ülke hizmetindeki başarılarına değinerek irtibat bürosunun hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise asılların vekillerine ulaşmada irtibat bürolarının önemini anlattı.
ILICALI TEŞEKKÜR ETTİ
Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'da gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti. Erzurum'un hizmet alımında her şeyin en güzeline layık olduğunu belirtti ve " Hizmet büromuzun hizmete açılması ile halkımla daha yakın olma şansı elde edeceğim. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarıma teşekkür ediyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.