Gündem Haber Girişi : 14 Ekim 2013 09:47

Murat Kılıç'tan bayram mesajı...

Murat Kılıç'tan bayram mesajı...
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye ve millet olarak her zamankinden daha fazla kenetlenilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kılıç, teşkilat olarak tüm İslam âleminin kurban bayramını kutladı. 
Başkan Kılıç, "Bir Kurban Bayramını daha idrak etmenin manevi hazzını yaşıyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla yola çıktığımız bu siyasi süreçte, çok önemli mesafeler aldık. Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı gün gibi ortadadır. Bu istikrarın devam etmesi Türkiye'nin geleceği açısından çok önemlidir. Bu arada ne yazık ki İslam coğrafyasında yaşanan olumsuz gelişmelerden dolayı buruk bir bayram geçireceğiz. Zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimizi dualarımızdan eksik etmemeliyiz. Bu düşüncelerle Kurban Bayramı'nın manevi ikliminin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi kuvvetlendirmesi dileğiyle, tüm Erzurumluların ve aziz milletimizin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.