Gündem Haber Girişi : 01 Haziran 2017 12:37

Milletvekili Aydemir'den 'Yerli Otomobilde Erzurum' vurgusu

Milletvekili Aydemir'den 'Yerli Otomobilde Erzurum' vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum'un yerli otomobil üretimi konusunda her türlü altyapıya sahip olduğunu vurguladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum'un yerli otomobil üretimi konusunda her türlü altyapıya sahip olduğunu vurgulayarak, "Erzurum'un yerli otomobil üretim merkezi olması bölgedeki diğer illerin de kalkınma ve gelişme hızını artıracaktır" dedi. 
AK Parti Erzurum Milletvekili TBMM'de gündem dışı söz alarak yerli otomobil üretiminin Erzurum'da gerçekleştirilmesi konusunda dadaşların beklentilerini paylaştı. Konuşmasında, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın yönlendirmesi, TOBB'un sahiplenmesiyle yerli otomobil üretimi müjdesi, bölgemiz ve Erzurum'da da büyük sevinçle karşılanmıştır. ' kaydını düşen Milletvekili Aydemir, Erzurum'un mükemmel ulaşım, bilişim, sanayi altyapısıyla yerli otomobil üretiminin yapılabileceği her türlü imkanı barındırdığını söyledi.
Aydemir: "Dadaşlar AK sürece minnettar"
TBMM'deki konuşmasında hayata dair her alanda kaydedilen AK Sürece dadaşların minnettar olduklarını bildiren Milletvekili Aydemir, "Ak sürece minnettar olan dadaşlar ve hususen büyükşehir belediyemiz, ticaret borsamız ve diğer mesleki ve sivil toplum örgütleri, yerli otomobil üretiminin, biri teknik iki üniversitesi, bölgenin en donanımlı teknokentiyle çağdaş bilgi altyapısına, lojistik köyünden havalimanına kadar mükemmel ulaşım ağına, iki organize sanayi bölgesiyle sanayi birikimine sahip olan Erzurum'da gerçekleştirilmesi ümit ve beklentisindedirler" dedi.
Erzurum'un yerli üretim merkezi olmasıyla birlikte bölgenin sosyo ekonomik gelişmesinde pozitif sürecin hız kazanacağını belirten Milletvekili Aydemir, "Ovit Tüneli'yle bir liman kenti konumunu da kazanan Erzurum'un yerli otomobil üretim merkezi olması bölgedeki diğer illerin de kalkınma ve gelişme hızını artıracaktır. Erzurum adına, ak beklentimizi paylaşıyor, yerli otomobille bir reforma imza atacak olan ak hareketi kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.