Politika Haber Girişi : 15 Temmuz 2013 16:21

MHP'li Kaya esti gürledi...

MHP'li Kaya esti gürledi...
MHP İl Başkanı Kaya, "Bizi en iyi şekilde temsil edecek, halkımıza hitap edebilecek, seçim sonrası seçmenini unutmayacak, halka hizmeti hakka hizmet olarak görecek bir adayı belirleyip, insanlarımızın karşısına çıkacağız"dedi.
Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Ramazan'dan sonra belediye başkan adayları hakkında gerekli açıklamaların yapılarak kamuoyunun fazlasıyla bilgilendirileceğini belirtti. 
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Zekai Kaya, ilk olarak Ramazan ayının önemine dikkat çekerek, "Ramazan ayını bir kez daha kutluyor, milletimize ve vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyor, bu mübarek ayın tüm rahmet ve bereketinin üzerimizde eksik olmamasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum." dedi.
Daha sonra kent gündemine değinen Kaya, "Yaklaşık, 8 ay gibi bir zaman kalan 2014 yerel seçimlerinin etkilerini, artık şehrimizde görmeye başlamış bulunmaktayız. Toplumun her kesiminden fikirler ortaya atılmakta, bu fikirler doğrultusunda bir aday profili çıkarılmakta ve bu aday isimleri üzerinden fikirler ve düşünceler tartışılmaktadır. İl teşkilatı olarak biz, şu anda bu fikirleri ve düşünceleri dikkate alarak, vatandaşımızın beklentilerini, nasıl bir aday istediklerini belirleme adına gündemi sessizce takip etmekte ve gündemimizle alakalı konuların notlarını tutmaktayız. Tabi bizim bu sessizliğimizi kimse suskunluk olarak algılamasın. Bizim suyumuz sert, rüzgârımız kuvvetlidir. Bizi ve değerlerimizi ilgilendiren hiç bir konuda susmadığımız gibi bundan sonrada susmayacağımız bilinmelidir. Biz 2011 kış oyunlarının vurguncusu, rüşvetçisi, zengini değiliz ki, sus pus oturup sessizce etrafı izleyelim. " diye konuştu.
Erzurum İstasyon Meydanında 22 Haziran da gerçekleşen Birlik Mitinginin bazı gazeteciler tarafından küçümsenmeye çalışıldığını belirten Kaya, "Sözde gazetecilik yaptığını sanan kalemşöre sormak istiyorum. Son yılların en yüksek katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Birlik Mitingimize katılanların sayısını 5 bin kişi olduğunu ifade ederken hiç utanmadın mı? Bu şekilde yazılar yazdıktan sonra evine gidip rahat uyuyabiliyor musun? Aile fertlerinin yüzüne utanmadan bakabiliyor musun? Ve gerçekten kendini gazeteci olarak görebiliyor musun? Merak ediyorum. Partimizin istikrarlı bir şekilde yükselişini hazmedemeyen ne idüğü belirsiz odaklar, çözümü karalama kampanyası başlatmakta bulmuşlardır. Yurt çapında yapılan anketlerin sonuçları bu kalemşörlerin korkularını had safhaya ulaştırmıştır. Partimizden aday adaylığını açıklayan arslan yüreklilere, yaşlı yorgun gibi yakıştırmalar yapıp hadlerini aşarak yorumlar yapan kalemşörlere şunu söylemek istiyorum ki; bu Milliyetçi Hareket Partisinin meselesidir. Size ne oluyor?" dedi.
Ramazan ayına müteakiben adaylar hakkında gerekli açıklamaların yapılarak kamuoyunun bilgilendirileceğini ifade eden MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, "O zamana kadar yapılan yorumlar ve değerlendirmeler, bu yorum ve değerlendirmeleri yapan kişileri ilgilendirir. Yani son sözü Milliyetçi Hareket Partisi çok yakında söyleyecektir. Bizim Belediyecilik ufkumuz dar ve kısa menzilli değildir. Bu nedenle vatandaşımızla bütünleşecek, aradaki engelleri kaldıracak, problemlere hızlı ve kalıcı çözümler üretebilecek, sadece makam koltuğunda oturacak belediye başkan adayı değil, gerçek manada bu görevi layıkıyla yürütebilecek bir adayla yola çıkmak için hummalı çalışmalar yürütmekteyiz. Bu çalışmalarımızı yürütürken tabii ki, günlük 50-60 promil alkol alan sarhoş ve ayyaş barmenlerin fikirlerini sormayacağız. Ya da fırfırik gibi yanar dönerlerin, ucuz fikirlerini, ucuz düşüncelerini sormayacağız. Bizi en iyi şekilde temsil edecek, halkımıza hitap edebilecek, seçim sonrası seçmenini unutmayacak, halka hizmeti hakka hizmet olarak görecek bir adayı belirleyip, insanlarımızın karşısına çıkacağız. Yapılacak olan 2014 yerel seçimlerinden Milliyetçi Hareket Partisi mutlak galibiyetle çıkacaktır. Adaylarımızla alakalı son sözü, yine biz söyleyeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. Ne Mutlu Türküm Diyene" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.