Gündem Haber Girişi : 01 Mart 2014 11:15

MHP'li Aydın Uzundere'de Sekmen'e yüklendi...

MHP'li Aydın Uzundere'de Sekmen'e yüklendi...
Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim çalışmalarını Uzundere ve köylerinde sürdürdü.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim çalışmalarını Uzundere ve köylerinde sürdürdü. 
Aydın, Uzundere ziyaretinde AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen'e yüklendi. Kamil Aydın, Sekmen'e yönelik, "Daha Uzundere'nin adını bilmiyorsun, adını bilmediğin yere nasıl hizmet edeceksin." dedi.
Prof.Dr. Kamil Aydın Uzundere'de esnaf ziyaretlerinin ardından İlçe teşkilatında halka seslendi. Konuşmasında Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen'e yüklenen Aydın,"Burası Tortum mu, Uzundere mi, Uzunköprü mü? Uzundere'nin daha adını bilmiyorsun buraya nasıl hizmet edeceksin. Uzundere'ye Uzunköprü diyen bir başkanınızın olmasını ister misiniz, önce buranın Uzundere olduğunu öğren sonra buraya hizmet için gel. Gelmişler burada Marmaray'dan bahsediyorlar, Uzundere ile Marmaray'ın ne alakası var, Marmaray'ın bir ayağı Uzundere'den mi geçiyor, sizin çılgın projenin bir kanalı buradan mı geçecek." dedi.
Siyaseti amaç etmediklerini hizmet için araç olarak kullandıklarını belirten Aydın, 1980 yılın Uzundere'de açılan fakat daha sonra bir kısmı kapatılan, bir kısmı ise şefliklere dönüşen müdürlükleri tekrar açacaklarını belirtti. Uzundere'de ki ziyaretini ardından Gölbaşı, Çamlıyamaç, Altınçanak, Kirazlı ve Balıklı köylerini gitti. Aydın, Cevizli köyünde ise taziye de bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.