Politika Haber Girişi : 21 Temmuz 2013 13:07

MHP Palandöken ilçe başkanlığı açıldı

MHP Palandöken ilçe başkanlığı açıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Palandöken İlçe Teşkilatının açılışı iftar yemeğinin ardından yapıldı.
MHP Palandöken İlçe teşkilatı düzenlenen törenlerle açıldı. Açılışa katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, hükümete 'din taciri' benzetmesinde bulundu.
MHP Palandöken İlçe teşkilatının açılışı münasebetiyle düzenlenen Palandöken Dedeman Otel'de partililere iftar yemeği verildi. İftar yemeğinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulah Kırmacı ve diğer partililer açılışta hazır bulundular.
Milliyetçi Hareket Palandöken ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, AK Parti hükümetini eleştiri yağmuruna tuttu.
SAHTE MERHAMETLERE RIZA GÖSTEREMEYİZ
Öztürk, AK Parti hükümetine din taciri benzetmesini kullandı. İslamiyet adına yaptıkları üç kağıtçılık ayyuka çıkmışken , her fırsatta aynı yalana devam etmelerini utançla seyrettiklerini kaydeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, "İçimizdeki merhamet Arakan'a da yetecek kadar çoktur, Miemmara'da. Ancak Doğu Türkistan'ı , Irak ve Türkmenistan'ı görmezden gelenler sahte merhametine asla rıza göstermeyiz göstermeyeceğiz. Hükümetin ve yandaşlarının Türke ait hiçbir şeye gönül açmamalarını normal karşılamayacağız. Yüce milletimize karşı mensubiyetlik kendi meseleleri ,fakat Kerkük'te zulme uğrayanların Müslümanlıkları sırf Türk oldukları için görülmüyorsa doğu Türkistan'da ki vahşet Türk'e yapıldığı için gündemlerinde yoksa, bize de onların ahlaklarını sorgulamak düşecektir" dedi.
CELLATLARIN BİLE GÖZLERİ YAŞARIYOR
MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk daha sonra şunları kaydetti: "Cellatların dahi gözünü yaşartan olayların mazlumları Türk olunca vicdanları körelen din adamları ve ilahiyatçılar bu ahlak köprüsünden geçemeyen zavallılardır. Türküm demenin neredeyse suç haline gelebildiği bir ülkede
Basiretsiz bir iktidarın ülkeyi nereye sürüklediğini görmekteyiz"
Daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP İl başkanı Zekai Kaya ve beraberindeki çok sayıda partili ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilat binasının açılışı yapıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.