Politika Haber Girişi : 01 Aralık 2023 14:43

MHP Lideri Bahçeli'ye Cumhuriyet forması...

MHP Lideri Bahçeli'ye Cumhuriyet forması...
MHP Aziziye Belediye Başkanlığı için Genel Merkeze müracaatını yapan Gazeteci Mehmet Musa Çakır, Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli'yi de makamında ziyaret ederek Erzurumspor forması hediye etti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Geçtiğimiz gün Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a aday adaylığı müracaatını yapan Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı Gazeteci Mehmet Musa Çakır, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'yi de makamında ziyaret etti. 

 

Ziyarette MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Erzurumspor'un Cumhuriyetin yüzüncü yılı temalı formasını hediye eden Çakır, üzerine üç hilal işlemeli, Erzurum'un sembollerinden olan Ehram hediye etti. 

 

 

Ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda Çakır, " Allah’ın izni ve inayeti, Cumhur İttifakı’nın ruhu, sizlerin destek ve dualarıyla yola çıktık.  Türkmen Beyimiz, Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret edip, erlik destanlarının yazıldığı Erzurum’dan selamlarınızı ilettik. 
Sayın Genel Başkanımıza Erzurumspor’umuzun Cumhuriyet formasını ve Dadaş’ın mahremiyet sembolü olan Ehram kumaşına işlenmiş, Üç Hilal’imizi hediye ettik.  Yolumuz hayırlı, menzilimiz mübarek olsun inşallah…" 
dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.