Kültür Sanat Haber Girişi : 02 Aralık 2017 13:46

Merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın son röportajı ortaya çıktı...

Merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın son röportajı ortaya çıktı...
12 Nisan 2017 günü evinin otoparkında beyin kanaması geçiren ve 11 Mayıs'ta da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın ölümünden günler önce yaptığı son röportaj ortaya çıktı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - 12 Nisan 2017 günü evinin otoparkında beyin kanaması geçiren ve 11 Mayıs'ta da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın ölümünden günler önce yaptığı son röportaj ortaya çıktı. Kanal D'de yayınlanan Magazin D programında yayınlanan röportajında sanat yaşamıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İbrahim Erkal'ın, "Bundan sonra her yıl bir albüm çıkaracağım" sözleri izleyenleri duygulandırdı.

Ticari kaygı yaşamamak için çok uğraştığını ancak popüler şarkılar da yaptığını söyleyen Erkal, "Hemen hemen her hafta bir konserimiz var. Popüler yaptığımız eserler değil de kalıcı olsun diye yaptığımız eserler 20 yıl sonra da bizim insanların gönlünde yer almamızı sağlıyor" sözleri de röportajın en dikkat çekici kısımlarından biri olarak göze çarpıyor. 

Röportajın en duygulandıran bölümünde de İbrahim Erkal, "50'sinden sonra çok daha değişik birşeyler yapacağız. Milattan önce, Milattan sonra gibi birşeyler yapacağız hayırlısıyla" ifadelerini kullanıyor...

Öte yandan İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal da Magazin D'ye yaşadığı zor süreci ve İbrahim Erkal ile olan anılarını anlattı... Filiz Erkal, eşi İbrahim Erkal'ın son albümüne ismini veren Ömrüm şarkısını kendisine yazdığını belirtirken, eşine yazdığı şiiri de okudu... 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.