Gündem Haber Girişi : 08 Ağustos 2021 17:06

Melih Kırkpınar Horasan'daydı...

Melih Kırkpınar Horasan'daydı...
İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve beraberindeki heyet Horasan'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

EKSİ25HABER / ERZURUM - İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve beraberindeki heyet Horasan'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.  Horasan ziyaretinde açıklamalarda bulunan Kırkpınar; “Gittiğimiz ilçelerde memnuniyet adına bir kelime duymuyoruz. Halkımız yoksulluk içinde perişan düşmüş halde. Tarım ve büyükbaş hayvancılığın merkezi olması gereken şehrimiz, başka illerden bu ihtiyaçlarını gideriyor.”dedi.

 

Kırkpınar şunları söyledi;

 

Bu terazi bu sikleti çekmez

“Halktan kopuk bir siyasi iradeyle karşı karşıyayız. Bir tarafta milyonlarca lira harcanıp kullanılmayan ucube binalar, bir yandan ısrarla üstünde durulan ucube projeler ve diğer taraftan sefaletle boğuşan vatandaşlarımız. İtibardan tasarruf edilmez zihniyetiyle, en alttan en üst makama kadar büyük bir israf var. O betonlara harcayacakları parayı, tarım ve hayvancılık için harcasalardı bugün şikayet değil takdirle bahsedecekti vatandaşımız. İstanbul'a yaptırdıkları köprüleri Erzurum'da öven bir zihniyet var karşımızda. Bu terazi bu sikleti çekmiyor artık. Vatandaş bu boş laflara inanmıyor.” 

Halkımızın tüm sıkıntılarını dile getirip çözümü için ısrar ediyoruz. Fakat iktidar partisinin yetkilileri bırakın çözüm bulmayı, cevap verme gereği bile duymuyorlar. Her zaman dediğimiz gibi; İYİ Parti olarak bizler vatandaşımızın her zaman yanında olacağız. Bugün Horasan ilçemizde tekrar şahit oldum ki Partimize olan ilgi ve teveccüh çok yüksek. Bizler de bu teveccühe layık olmak için, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.