Gündem Haber Girişi : 14 Temmuz 2020 14:15

Mehmet Hoca'dan şampiyonluk reçetesi...

Mehmet Hoca'dan şampiyonluk reçetesi...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, camianın bir an evvel Ümraniyespor maçına odaklanması gerektiğini söyledi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup ederek, ligin son maçı öncesinde şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, camianın bir an evvel Ümraniyespor maçına odaklanması gerektiğini söyledi. Ümraniye maçının sezonun en zor maçı olacağını savunan Özdilek, "Hiçbir maç kolay değil ama bu maç çok daha zor olacak" dedi. 

Ligin iyi takımlarından biri olan Altay karşısında müthiş bir oyun ortaya koyduklarını hatırlatan Özdilek, "Oyuncularım sahada hakikaten muhteşem bir duruş ortaya koydu. Altay'a hücum zenginliklerine rağmen tek bir pozisyon bile vermedik. Sahada sakin kaldık, sabırlı oynadık ve sonucu da elde ettik" dedi. 

Adana Demirspor mağlubiyeti sonrasında sakin kalıp, sabırlı hareket ettiklerini ve bunun da kendilerine iki maçta 6 puan ve bitime 1 maç kala lig ikinciliğini getirdiğine dikkat çeken Özdilek, "Şahsen Adana Demirspor maçını şehir olarak da, kulüp olarak da, takım olarak da sakin kalamadığımız için kaybettiğimize inanıyorum. Sonrasında iki maçta sakin kalmayı başardık ve sabırlı oynayarak sonuca gittik. Son maçta da aynısını yapmamız lazım. Biz takım olarak şu anda maça odaklanmaya başladık ve sakinliğimizi de koruyoruz. Şehirin de odaklanması ve maça konsantre olması işimizi de kolaylaştıracak" diye konuştu. 

Futbolun her sonuca açık bir oyun olduğunu ve çok dikkatli olmak zorunda olduklarını ifade eden Özdilek, "Bakın dün Kayserispor 9 kişiyle beraberlik golünü attı. Bizim ligimizde küme düşen Adanaspor, ancak 9 kişi kalınca ve son dakika golüyle Hatayspor'a mağlup oldu. Ciddiyeti elden bırakmamak ve odaklanmak futbolun ana kuralı. Biz, oyuncuarımla birlikte bunun farkındayız. Ciddiyetle hazırlanıp, sakin kalarak, sabırla oynayacağız ve Allah'ın izniyle Erzurumspor'u yeniden Süper Lig'e taşıyacak sonucu alacağız " dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.