Gündem Haber Girişi : 05 Ağustos 2015 02:19

Kürt seçmenden HDP'li vekile: Kandil'i bırak Erzurum'a bak...

Kürt seçmenden HDP'li vekile: Kandil'i bırak Erzurum'a bak...
PKK'lı hainler Erzurum ve Çevresinde her gün yol kesip onlarca aracı ateşe verirken suskunluğunu koruyan HDP Milletvekili Seher Akçınar Bayar'ın Kandil ve Cudi'deki olayları kayıtsız kalmaması özellikle güney ilçelerde büyük tepkiyle karşılanı
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- PKK'lı hainler Erzurum ve Çevresinde her gün yol kesip onlarca aracı ateşe verirken suskunluğunu koruyan HDP Milletvekili Seher Akçınar Bayar'ın Kandil ve Cudi'deki olaylara kayıtsız kalmaması özellikle güney ilçelerde büyük tepkiyle karşılanıyor.
En çok oy aldığı Erzurum'un Hınıs, Tekman, Karayazı ve Karaçoban ilçelerinde özel şirketlerin araçlarının yakılmasını, Erzurum'u çevre illere bağlayan yolların kesilmesini adeta görmezden gelerek bir tek açıklama yapmayan HDP'in Erzurum milletvekili Seher Akçınar Bayar, söz konusu kandil ve cudi olunca sosyal medya hesaplarından feryat ediyor. 

CUDİ'Yİ BIRAK, ERZURUM'A BAK
Erzurum'un onlarca sorunla boğuştuğunu ancak oy verdikleri Seher Akçınar Bayar'ın bu sorunlara kayıtsız kaldığını belirten Erzurum'daki HDP seçmenleri, "İlçemize hizmet için gelen araçlar gözü dönmüş hainler tarafından yakılırken, ilçelerimizde polisimize ve askerimize saldırılar düzenlenirken yanımızda olmayan bu olayları kınamayan Seher hanım, ne zaman Erzurum'un vekili olduğunu hatırlayacak merak ediyoruz. Biz ilimizde huzur istiyoruz. Erzurum dudurken, Kandil'i Cudi'yu dolayan hanımefendiden yüzünü birazda milletvekili seçildiği şehre dönmesini istiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adınız soyadınız 05 Ağustos 2015 17:27

    bunlarda bir isra il özlemi var