Politika Haber Girişi : 24 Temmuz 2013 00:26

Küçükler'e şok Korkut'a moral

Küçükler'e şok Korkut'a moral
Andy-Ar araştırma şirketinin Temmuz ayı içerisinde yaptığı yerel seçim anketinden çıkan sonuçlar Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler' şok edecek.
Andy-Ar araştırma şirketinin Temmuz ayı içerisinde yaptığı yerel seçim anketinden çıkan sonuçlar Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler' şok edecek. And-Ar araştırma şirketinin son yerel seçim anketinde Türkiye'nin en başarılı büyükşehir belediye başkanı yüzde 68.1 oyla AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Bakanı Mehmet Özhaseki olurken, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i en başarısız ismi olmaktan CHP'li Mustafa Akaydın kurtardı. 

Andy-Ar'ın yaptığı araştırmada 16 büyükşehir belediye başkanı içerisinde 15'nci sırada kendine yer bulabilen Ahmet Küçükler'i başarısız olarak değerlendirenlerin oranı yüzde 54.4 çıktı. Küçükler'i başarılı bulanlar ise yalnızca yüzde 37.1.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i şok edecek ankette, son zamanlarda sıkıntılı günler geçiren Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a ise fazlasıyla moral aşılayacak sonuçlar ortaya çıktı. 

İlçe belediye başkanlarının performanslarının da değerlendirildiği ankette Ali Korkut, yüzde 49.7 ile hizmetleri en çok beğeni gören belediye başkanı oldu. Korkut'u 47.5 ile Orhan Bulutlar izlerken, Fatih Cengiz'in başarı oranı ise yüzde 45.5 oldu. Anket sonuçlarına göre, Korkut'un başarısızlık oranı 38.7, Bulutlar'ın yüzde 42.5 ve Cengiz'in de yüzde 47.9 olarak tespit edildi...  



TÜRKİYE GENELİNDE ŞAŞIRTICI SONUÇLAR
Andy-Ar Araştırma şirketinin 16 büyük şehirde yaptığı anket sonuçlarında ilginç veriler ortaya çıktı.

Ankete göre İstanbul Büyükşehir belediyesi Başkanı Kadir Topbaş en beğenilen büyükşehir belediye başkanları sıralamasında yüzde 44.6 ile ancak sekizinci sırada kendine yer bulabildi.

Ayrıca Topbaş'a "hayır" oranının 1.5 puanla "evet" oranından daha yüksek olduğu dikkat çekti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.