Politika Haber Girişi : 03 Aralık 2013 14:12

Küçükler'e, Erdoğan'dan VEFA

Küçükler'e, Erdoğan'dan VEFA
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "buraya kadar" dediği Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'e müthiş bir vefa dersi verdi.
AK Parti Grup Toplantısı'nda belediye başkan aday tanıtımını gerçekleştiren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "buraya kadar" dediği Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'e müthiş bir vefa dersi verdi. 10 yıldan bu yana belediye başkanı olarak görev yapan Küçükler'e, milyonların izlediği tanıtım toplantısında "veda konuşması" imkanı sunan Başbakan Erdoğan, bu tavrıyla büyük alkış topladı. 
Yakınlarının bile "vefası yok" diye eleştirdiği Ahmet Küçükler'e Başbakan'ın bu jesti üzerine çıktığı kürsü de AK Parti'nin bir neferi olarak görev yapmaya devam edeceğini söyledi. Görevini alnının akıyla devrettiğini söyleyen Küçükler, kendisine bu görevi 10 yıl boyunca layık gören Başbakan Erdoğan'a da teşekkür etti. 
Öte yandan Erzurum için hazırlanan "hizmet tanıtım" videosunda belediyecilik hizmeti olarak sadece yeni terminal binasının kullanılması da dikkatlerden kaçmadı. Atlama kuleleri, buz salonları, sağlık ve eğitim yatırımları ağırlıklı tanıtım videosunda, Yakutiye Belediyesi'nin yaptığı Yakutiye Kent Meydanı'na yer verilmesi de Başkan Küçükler ile neden yola devam edilmediğinin bir belgesi olarak kayıtlara geçti...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.