Gündem Haber Girişi : 09 Aralık 2013 01:29

Korucuk'ta 'Sarıgül'ler açtı...

Korucuk'ta 'Sarıgül'ler açtı...
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Fetullah Gülen Hocaefendi'nin doğduğu köy olan Korucuk'a jeneratör ve çocuk parkı gönderdiği öğrenildi?
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Hafta sonu CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile Erzurum CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu'nun Fetullah Gülen'in doğduğu köy olan Korucuk'a sürpriz ziyaretinin ardından, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ünde köye bir adet jeneratör ve çocuk parkı gönderdiği öğrenildi.  Geçtiğimiz ay Sarıgül'ün davetlisi olarak İstanbul'a gittiklerini belirten Korucuk Köyü Muhtarı Vefa Kızıltunç, Sarıgül'ün kendisiyle yakından ilgilendiğini ve köyle ilgili bilgiler aldığını belirtti, Kızıltunç "Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül, köyümüzdeki eksikleri sordu. Bizde kendisine elektrik kesintilerinin çok sık yaşandığını söyledik. Sarıgül ise "çocuklar karanlıkta kalmasın" diyerek köyümüze bir adet jeneratör ve çocuklar için ise 2 park göndereceğini ifade etti. Bizde teşekkür ederek oradan ayrıldık"dedi.
Dün Şişli Belediyesi'nden yetkililerin kendileriyle irtibata geçtiğini de belirten Muhtar Kızıltunç, "Jeneratör ve parkların yola çıktığını 2 gün içinde köye ulaşacağı bilgisini bize verdiler"diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.