Gündem Haber Girişi : 20 Kasım 2013 17:06

Kız kardeşine tecavüz etti...

Kız kardeşine tecavüz etti...
Erzurum'da birlikte yaşadıkları kız kardeşlerine tecavüz eden ve para karşılığı, iki kişinin daha tecavüz etmesine göz yuman 28 yaşındaki A.B. ile 25 yaşındaki M.B tutuklandı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da birlikte yaşadıkları kız kardeşlerine tecavüz eden ve para karşılığı, iki kişinin daha tecavüz etmesine göz yuman  28 yaşındaki A.B. ile 25 yaşındaki M.B tutuklandı.
İğrenç olay,  ağabeylerinin tecavüzüne  uğrayan 21 yaşındaki H.B.'nin polise şikayetçi olması üzerine ortaya çıktı.
Kars'ın bir köyünde imamlık yapan 28 yaşındaki A.B. ve Erzurum'un Yakutiye ilçesinde  kız kardeşi ile birlikte yaşayan 25 yaşındaki M.B.,  21 yaşındaki H.B.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı. İki kardeşe para vererek H.B. ilişkiye giren  N.Ç. ve E.P.'nin  cezaevine gönderildi.
Polise başvurarak iki ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini ileri süren H.B.,  annesini 7 yıl, babasını  ise1 yıl önce kaybettiğini belirtti.  H.B., birlikte yaşadığı ağabeyi M.B.'nin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Diyanet İşleri kadrosunda Kars'ta bir köyde imam olan ağabeyi A.B.'nin de daha önceleri defalarca tecavüzüne uğradığını iddia eden H.B.,  ifadesinde şöyle dedi:

ABİSİNDEN HAMİLE KALDI ANKARA'DA KÜRTAJ YAPTIRDI

"Ağabeyimin tecavüzüne ilk defa uğradığımda bu olayı hemen ablam R.'ye anlattım. Ablam, 'sakın kimseye söyleme kardeşimiz işinden olur' diye beni uyardı.  Ağabeyimin tecavüzünden hamile kaldım. Ağabeyim beni Ankara'ya götürerek kürtaj yaptırdı.. Daha sonra da küçük ağabeyim M.B., tecavüz etti. Ayrıca  ağabeyime para verdiklerini söyleyen N.Ç. ve E.P.'nin de tecavüzüne uğradım."

H.B.'nin, şikayeti üzerine yakalanan ve Erzurum  Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde ifade verene imam A.B.,  2.5 yıldan bu yana eşinden ayrı yaşadığını anlatarak görevinin oluşturduğu baskıdan dolayı bu olayı gerçekleştirdiğini anlattı. A.B., mahkemede, poliste verdiği ifadesini ve hakkındaki  suçlamaları kabul ettiğini söyledi.

Diğer tecavüzcü  kardeş M.B. ise kız kardeşi H.B. ile ilişkisini anlattı. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, A.B. ile kardeşi M.B. ve para karşılığı H.B.. ile  ilişkiye girdikleri iddia edilen 41 yaşındaki N.Ç. ve 53 yaşındaki E.P.'yi  'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mine 24 Kasım 2013 03:03

    Dinsizin bile yapamayacagini yapmiş imam efendi yyyyyuuuuhh.

  • ezgi 24 Kasım 2013 02:59

    Allah belanizi versin vermişte zaten adi şerefsiz insanlar siZin gibileri asmak lazim

  • havva 21 Kasım 2013 15:04

    Bu işlerin imam hatipte okumakla bir ilgisi yokmuş. Ahlâklı olmakla ilgisi varmış. O imamın arkasında namaz kilanlara vay....