Politika Haber Girişi : 07 Ağustos 2021 16:37

Kırkpınar'dan Pasinler'de hükümete sert eleştiri...

Kırkpınar'dan Pasinler'de hükümete sert eleştiri...
İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve beraberindeki heyet Pasinler'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve beraberindeki heyet Pasinler'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe hakkını ve esnafı ziyaret eden Kırkpınar  gündeme dair açıklamarda bulundu. Kırkpınar; “Bizim işimiz vatandaşa hizmet, bu uğurda üstümüze düşen herşeyi yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Kapısını çalmadığımız, hatırını sormadığımız bir kişi kalmayacak.”dedi

 

 

Kırkpınar şunları söyledi;

 

Vatandaş büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

“Daha önce iktidar partilerine oy verip ve onlar için çalışmış insanımız bile ülkenin geldiği durumdan şikayetçi. Çiftçimizin umudu tükenmiş, esnaf perişan. Verilen sözlerin hiçbiri tutulmamış. Seçim zamanları dışında kapılarını çalan kimsenin olmadığından dert yanıyor vatandaş.  Esnafımız günlerce siftah açmadan dükkanını kapatıyor. Tüm bunlara rağmen pembe tablolar çizen hükümetin amacını anlamakta zorluk çekiyoruz.” 

 

 

Sandık Hükümetin en büyük korkusu. 

“Doğru politikalar üretmeyen hükümet, sürekli yanlış politikalarla güzelim ülkemizi telafisi zor çıkmazlara sürüklüyor. Dış politikada haklı olduğumuz konularda bile ses yükseltemiyorlar. Bir tafatan Göçmen meselesi diğer taraftan kişilerin insiyatifine bırakılmış iç politikalar ileride büyük sorunların habercisidir. Sandık korkusu iktidar partilerini aşırı rahatsız ediyor olacak ki bu kadar çıkmazın içinde bile seçim kelimesini kullanmıyorlar. İYİ Parti olarak yaptığımız her işte önceliğimiz vatandaşımızın huzur ve refahıdır. Bizim tek derdimiz Vatan bizim tek derdimiz Millet.” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.