Gündem Haber Girişi : 23 Ağustos 2015 14:58

Kılıçdaroğlu'ndan MHP'ye çok sert tepki: Vatandaşın önüne nasıl çıkacaksınız?

Kılıçdaroğlu'ndan MHP'ye çok sert tepki: Vatandaşın önüne nasıl çıkacaksınız?
Kılıçdaroğlu PM öncesi yaptığı açıklaöada koalisyon görüşmelerine ilişkin detaylar anlattı, MHP'yi eleştirdi: Bütün çağrılara 'hayır' dedi, vatandaşın önüne nasıl çıkacak.
EKSİ25HABER / ERZURUM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. MHP'ye sert sözler söyleyen Kılıçdaroğlu "merak ediyorum her şeye hayır diyen bir parti vatandaşın önüne nasıl çıkacak." dedi.
Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları;
"Biz sorumlu bir parti olarak parti meclisimiz 14 temel ilke belirledik. Biz eski alışkanlık kavgaları bir tarafa bırakıyoruz. Türkiye'yi yöneteceksek ilk belirleyeceğiz ilkeleri uyuşan partiler yine bir araya gelsinler. Hep beraber bu ülkeyi yönetelim dedik.
Cumhurbaşkanının anayasal sınırları içerisine çekilmesi gibi 14 temel ilke belirledik 'bu ilkeleri kim kabul ediyorsa biz onlarla bir araya geliriz 'dedik.

"MHP HER ŞEYE 'HAYIR' DEDİ"

'Yüzde 60'lık blok ayrı bir hükümet kursun' bu çağrımızıda yaptık bu çağrımıza MHP bütün çağrılara olduğu gibi 'hayır' dedi. Şunu merak ediyorum her şeye hayır diyen bir parti vatandaşın önüne nasıl çıkacak. MHP tavırlarıyla AK Parti'ye moral avantajı sağladı. 'Siz uyuşamıyorsunuz bana mahkumsunuz' demeye başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.