Asayiş Haber Girişi : 27 Şubat 2017 13:46

Keyfine düşkün hırsız..

Keyfine düşkün hırsız..
Erzurum'da girdiği bir evde iç çamaşırı, patik ve çorapları çalan hırsız, evden çıkmadan öncede çay keyfi yapmayı ihmal etmedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Olay Erzurum'un Palandöken İlçesi Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. Geçtiğimiz Cuma günü ev sahibi Mehmet Fatih Y. ve eşinin dışarı çıktığını gören hırsız oturma odasının penceresinden eve girdi. Bütün odalara girerek dolapları karıştıran pişkin hırsız değerli eşyaların yanında çorap, iç çamaşırı ve patikleri de çaldığı tespit edildi. Bununla da yetinmeyen hırsızın evden çıkmadan önce de mutfakta çay keyfi yaptığı tespit edildi.
Eve geldikleri sırada, eşyaların dağınık olduğunu gören ev sahibi Mehmet Fatih Y, "Eve geldiğimde antrede eşyaların dağınık vaziyette olduğunu gördüm. Eşime ait bir adet 14 ayar üt üste V şeklindeki küpesinin olmadığı, eşime ait parfümlerin olmadığı, bir çift 42 numara kahverengi markasını hatırlamadığı yaklaşık bir ay kadar önce 100-yüz TL'ye almış olduğu bot, hiç kullanmadığı iç çamaşırları , siyah renkli kolları ve ön tarafı kumaş diğer tarafları deri olan montu, eşine ait hiç kullanılmamış çorap ve patikler, ayrıca içinde düğün fotoğrafları, kamera görüntüleri ve kına gecesine ait görüntülerin bulunduğu Toshiba marka birisi 32 GB, diğeri 16 GB'lik flash disk, iki adet Serince markası bulunan duvar saatinin çalınmış olduğunu fark ettim. Ayrıca hırsızın  evde çay içtiğini içtiği çay bardaklarını götürmüş olduğunu tespit ettim"dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.