Gündem Haber Girişi : 13 Şubat 2015 01:26

Kayak Kulübü'nden federasyona tepki: Tam bir hayal kırıklığı

Kayak Kulübü'nden federasyona tepki: Tam bir hayal kırıklığı
Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Bülent Ülker, bir yıllık görev süresini doldurmak üzere olan Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetimini topa tuttu.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Kayak Federasyonu'nun önceki yıllarda tüm kulüpleri ile birlikte Erzurum Kayak Kulübü'ne de malzeme yardımında bulunduğuna dikkat çeken Başkan Ülker, "Bu yıl bırakın kayak malzemesini, bir tek toplu iğne bile gönderilmedi. Hiçbir geliri olmayan kulüpler, önceki yıllarda federasyonların yardımlarıyla ayakta duruyordu. Erol Yarar ve yönetimi, festival düzenleyip, sık sık yurt dışı gezileri yapmaktan, kulüplerin ihtiyaçlarını tespit edecek, seslerini duyacak vakti bulamıyorlar anlaşılan! Açıkçası, bu gerek Sayın Erol Yarar gerekse de yönetim kurulu, bizim açımızdan tam bir hayal kırıklığıdır" dedi. 
Kayseri Erciyes'te düzenlenen yarışların da pistlerin hazır olmaması nedeniyle iptal edildiğini, Erzurum Kayak Kulübü'nün 3 sporcusunun da yarışamadan geri dönmek zorunda kaldığını öne süren Başkan Ülker, "Federasyon başkanı, birkaç yönetici ve federasyon çalışanıyla birlikte, yarış izlemek adına ABD'ye giderken, ülkemizde pist hazır olmadığı için yarış iptal ediliyor. Olimpiyat şampiyonları yarışamadan nasıl yetişecek, Sayın Yarar'ın buna cevap vermesini çok arzu ederim ama şu an bizden çok ama çok uzaktalar. Zaten bir yıldır hep uzaktalar. Seyahatlerden, ailecek gidilen gezilerden bir türlü fırsat bulup bizlerle ilgilenmediler ki! Düşünsenize, Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biri olan Erzurum Kayak Kulübü'nün sezon açılış törenini yapıyoruz, Sayın Erol Yarar kulübümüzün sadece 500 metre uzağında ama törene katılıp, bizlerle, geleceğin şampiyonlarıyla belki de olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek çocuklarımızla birlikte olmaktan imtina ediyor!" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.