Kültür Sanat Haber Girişi : 16 Nisan 2014 10:46

Kasırga Ordusu'na büyük ilgi...

Kasırga Ordusu'na büyük ilgi...
Eğitimci-Yazar Alper Bıyıklı'nın ilk romanı Kasırga Ordusu, kitap fuarının en çok ilgi gören romanları arasında yeraldı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Eğitimci-Yazar Alper Bıyıklı'nın, iki ay önce çıkardığı "Kasırga Ordusu' isimli ilk romanı büyük ilgi gördü. Kısa sürede yüzlerce okuyucuya ulaşan kitap, Yakutiye Kent Meydanı'nda düzenlenen kitap fuarında en çok ilgi gören romanlar arasında yeraldı.
Yazarın eşi ve oğnunun da bulunduğu İmza gününe gelen okuyucularıyla sohbet eden Bıyıklı kitabı hakkında bilgi verdi:
Bıyıklı, "Öncelikle kitabın isimi Neden Kasırga Ordusu? sorusuna ;
İnsanlar nasıl ki sağlıklarının kıymetini kaybedince anlarlar. İşte özgürlükte öyle bir kavramdır. Kayboldu mu bir kere, artık iki ihtimaliniz vardır. Ya esaretin kölesi ya da uğruna ölümü göze alacağın özgürlüğünüz? İkisinden birini tercih etmek zorundasınız. "Kasırga Ordusu" da seçimlerini özgürlüklerinden yana kullananların hikâyesini ortaya koyuyor"dedi.
Kasırga Ordusu, Erzurumlu bir hekimin, ülkesini ve insanlığı kurtarmak için oluşturduğu bir ordunun içerisindeki görevini anlatıyor. 288 sayfadan oluşan eser, fantastik tarzda sürükleyici bir roman. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.