Gündem Düzenleme Tarihi : 29 Ekim 2020 15:13 Haber Girişi : 29 Ekim 2020 15:14

Karayazı DEVA ile buluştu...

Karayazı DEVA ile buluştu...
Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, ilçe gezilerine başladı

EKSİ25HABER / ERZURUM - 17 Ekim'de Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımı ile İl Kongresini tamamlayan Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, sahaya indi. İlçe gezilerini bu gün Karayazı ile Başlatan Bingöl, " Kar düşmeden bütün ilçelerimizi ziyaret etmeyi planlıyoruz, Erzurumlu Deva ile buluşacak" dedi. 

 

 

 

 

 

Sabah Erken saatlerde Karayazı'ya giden Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl ve teşkilat mensupları, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Karayazılıların sorunlarını dinleyen Vahit Bingöl, uzun uzun sohbet etti. İlçe'nin uzun süredir, ihmal edildiğine dikkat çeken Bingöl, " Sorunlar büyük, ancak çözümsüz değil. İnşallah Karayazının sorunlarına sıkıntılarına DEVA olacağız. Bunun yolu birlik ve beraberliğimizi pekiştirmekten geçiyo"dedi. 

 

 

 

 

 

Karayazı'da ilçe halkının kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Bingöl, " Bundan sonra taki sürekli sahada olacağız. Vatandaşlarımızın teveccühü bizim azmimizi artırıyor. Kendilerine hizmet noktasında borçluyuz. Bu borcumuzu ifa etmek zorundayız. Karayazılı hemşerilerimizde bizi iyi tanıyor, geçmişte ilçe için yaptıklarımızı biliyor. İnşaallah bundan sonrada gösterilen bu teveccühe layık oluruz" dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.