Spor Haber Girişi : 11 Temmuz 2014 22:00

Karadeniz fırtınası Erzurum'da esecek....

Karadeniz fırtınası Erzurum'da esecek....
Çok sayıda Süper Lig takımının kamp için tercih ettiği Erzurum'a Trabzonspor'da geliyor?.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Bugüne kadar çok sayıda Süper Lig takımının yanı sıra, Azerbaycan ve PTT 1. Lig'den çok sayıda takımın kamp için tercih ettiği Erzurum'a Süper Lig'in güçlü takımlarından Trabzonspor'da geliyor.
Süper Lig'in güçlü takımlarından Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da başlayacak. Yeni saha ve tesislerin açılmasıyla birlikte takımların yüksek irtifa kampı için tercih ettiği Erzurum Karadeniz Fırtınası'nı da ağırlayacak. Kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren bordo-mavililer ilk kamp yeri için Erzurum'u tercih etti. Trabzonspor'un 7 Ağustos'ta başlayacak kampı 14 Ağustos'ta sona erecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ottomans 18 Temmuz 2014 14:19

    Bende katılıyorum sana kardeşim rakim yüksek cigerler acilir kondisyon tavan yapar..iyi bişey olmasaydi Süreyya Ayhan erzurumda yapmazdi antrenmani

  • Hasan Karaca 12 Temmuz 2014 13:33

    Yurtdışı kampları yerine böyle yerli tesislerin kullanılması hem maddi hemde sportif anlamda o bölgelerin gelişmesini sağlayacaktır. Çok doğru alınmış bi karar destekliyorum bir Trabzonspor taraftarı olarak.

  • -25 11 Temmuz 2014 22:25

    Bank Asya kalmadı