Gündem Haber Girişi : 05 Haziran 2014 12:28

KARADAYI'YA DESTEK ZİYARETİ

KARADAYI'YA DESTEK ZİYARETİ
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Taner Bayır ve yönetim kurulu üyeleri Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı'yı ziyaret etti.
 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Taner Bayır ve yönetim kurulu üyeleri Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı'yı ziyaret etti. Bayır ve yönetim kurulu üyeleri, Karadayı'nın konut sektöründe önemli projelere imza attığını belirterek, yaşanan sıkıntıların kısa sürede çözüleceğini bildirdiler.

Son günlerde Karadayı Holding'in yürüttüğü projelerle ilgili çıkan spekülasyonlar sonrası MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır ve yönetim kurulu üyeleri destek ziyaretinde bulundu. Karadayı isminin konut sektöründe önemli olduğunu belirten MÜSİAD Şube Başkanı Taner Bayır, yaşanan sorunların kısa sürede çözüleceğini bildirdi. New City ve diğer projelerin Erzurum'a modern bir çehre katacak projeler olduğunu ifade eden Bayır, sıkıntıların birlik beraberlikle çözüleceğini bildirdi. Ziyaret sırasında MÜSİAD Şube Başkanı Taner Bayır ve yönetim kurulu üyeleri Karadayı ile kentteki inşaat sektörünün sorunlarını da görüştü. Bayır, daha büyük işler yapılabilmesi için herkesin elini taşın alına koyması gerektiğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.