Gündem Haber Girişi : 22 Şubat 2016 20:49

Karadayı mağdurlarına müjde... TOKİ onayladı...

Karadayı mağdurlarına müjde... TOKİ onayladı...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Hasan-i Basri, Çatyolu, Akkent 4 ve New City adı altındaki özel bir firmanın yapmış olduğu projelerle ilgili basın açıklaması yaptı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Hasan-i Basri, Çatyolu, Akkent 4 ve New City adı altındaki özel bir firmanın yapmış olduğu projelerle ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada, şöyle denildi: "Hasan-i Basri, Çatyolu, Akkent 4 ve New City adı altındaki özel bir firmanın yapmış olduğu projelerden mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetleri Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle; mağdur vatandaşların ilgili şirket ile olan uyuşmazlıkları çerçevesinde her türlü hukuki hakları saklı kalmak kaydıyla yeni bir alanda peşinatsız 20 yıl (240 ay) vadeli ödemeler daire tesliminde başlamak üzere, hazırlanan proje TOKİ tarafından onaylanmış olup, mağdur vatandaşların talepleri esas alınarak yapım ihalesi başlatılmıştır. Çok yakın zamanda inşaat temellerinin atılacak olduğu kamuoyuna ve ilgililerine saygıyla duyurulur."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • soner akın 24 Şubat 2016 09:07

    ne müjdeymiş benim paramı verin yerde sizin olsun konutta

  • havva akpunar 23 Şubat 2016 09:35

    ya allahını seven söylesin para verecek insanların gücümü kaldıki müjdeymiş böyle müjde olmaz sebeb olanları allaha havale ettik ya yolumuzdan çekilin ya paramız verin ya yerimizi konutun senin olsun