Gündem Haber Girişi : 23 Ağustos 2014 01:12

Kanalizasyon çukurundan neler çıktı neler...

Kanalizasyon çukurundan neler çıktı neler...
Permatik, iç çamaşırı, çarşaf, etek, su hortumu, tornavida, elektrik kabloları? Bunlar şehir çöplüğünden değil, kanalizasyon kanalından çıktı
Cem BAKIRCI'nın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Erzurum'da kanalizasyon ekipleri, tıkanan bir kanalizasyon kanalında yaptıkları temizlik çalışmasında şok yaşadılar. Ekipler tıkanan kanaldan, etekten, yatak çarşafına, sofra bezinden iç çamaşırına kadar kadar onlarca giyim eşyası çıkardılar.

KANAL TEMİZLİĞİ YAPAN BELEDİYE İŞÇİLERİ GÖZLERİNE İNANAMADI

Rögar ve kanalizasyon şebekesi taşkınlarının vatandaşların evlerinin tuvalet ve banyolarından bilinçsizce attıkları atıklar olduğu, önceki gün yapılan bir kanal temizleme çalışması sırasında ortaya çıktı. Erzurum'un Palandöken İlçesi Yenişehir Semti'nde tıkanan bir kanalizasyon kanalında çalışma yapan işçiler çıkan eşyaları görünce gözlerine inanamadı.  Kanaldan iç çamaşırı, etek, yatak  çarşafı tornavida, balık avlama kamışı, su hortumu, çatal, kaşık, elektrik kabloları gibi malzemelerle, bol miktarda kadın bağının çıktığı gözlendi.

YÜKSEK BASINÇLI SU VERİLEREK TEMİZLENDİ

Yapılan kanal temizleme çalışması sırasında, yaklaşık 3 metre derinliğindeki kanaldan bir traktör kasasını dolduracak kadar atığın çıktığı görüldü. Kanalı yüksek basınçlı su vererek temizleyen işçiler, "İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Sabah 8: 00'da başladığımız temizlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Ev dolusu eşya çıkardık"dediler. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.