Politika Haber Girişi : 10 Aralık 2017 18:52

İyi Parti İl başkanı Dumlu'ya coşkulu karşılama

İyi Parti İl başkanı Dumlu'ya coşkulu karşılama
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Erzurum İl Başkanlığı'na atanan İbrahim Dumlu havalimanında yüzlerce kişi tarafından karşılandı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan İbrahim Dumlu sabah saatlerinde Erzurum'a geldi. Partililerin sevgi gösterileriyle karşılanan Dumlu, Türkiye cumhuriyeti Devleti'nin bir bütün halinde yaşanabilir bir ülke halini alması için İYİ Parti'nin bir umut olduğunu söyledi. Karşılamaya gelen partililere teşekkür eden Dumlu, "Hoşgörü esasına dayanan toplumun tüm katmanlarının tüm farklılıklarına rağmen bir ve bütün yaşayabilmesinin yegane yolu iyi parti iktidarından geçmektedir. Bu açıdan Bu hayalin gerçekleşmesi için yerelden genele giden yolun ilk aşaması dadaşlar diyarı Erzurum da herkesin eşit ve adil oran da  partimizde temsil edilmesidir. Partimizin kapıları tüm halkımıza sonuna kadar açıktır"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir25 10 Aralık 2017 21:50

    Umarım herkes için IYI olur.. Başarılar dilerim.